Voor particulieren en bedrijven in regio Oost-Vlaanderen

Wil je graag een nieuw gebouw zetten of een terras aanleggen? Bij het starten van bouwwerken is het van belang om de ondergrond goed voor te bereiden. Voor de aanleg van bijvoorbeeld een terras of een nieuwe oprit zal er grond uitgegraven moeten worden. Op een terrein kunnen zich ook oneffenheden voordoen en wij zorgen er dan voor dat alles opgeruimd wordt. 

Hier geven we ter illustratie een aantal voorbeelden van welke grondwerken we zoal doen:

  • Uitgraven van opritten, paden, terrassen, sleuven, …
  • Opruiming van bouwterreinen (Bouwklaar maken)
  • Uitgraven, opladen, afvoeren en storten van grond, afval, steenslag, …

Neem gerust contact op voor meer info of vraag een vrijblijvende offerte.

Complete service

Aangezien we ook kleine afbraakwerken uitvoeren, kan je bij ons terecht voor een complete service. Zo heb je maar slechts één partner nodig voor al je werkzaamheden, of het nu een nieuwbouw of een renovatie betreft. 

Bovendien ruimen we alles netjes op, zodat u achteraf geen vervelend poetswerk heeft.

We zorgen voor de aan- en afvoer van grond en kunnen hierbij ook containers voorzien indien je dit wenst voor de grondwerken, afbraakwerken, groenafval, gemengd afval en andere afvalstromen.

Heb je nog verdere vragen voor ons? Neem dan zeker contact op en we bekijken samen de beste oplossing voor jouw project. Wil je graag weten wat de kostprijs is van de werkzaamheden? We werken met plezier een voorstel uit via een vrijblijvende offerte.